Jordgubbar

Mannen min är på väg hem med jordgubbar till mig. Är inne på min tredje liter denna vecka tror jag.
Mums så gott det är!

Saknar värmen

Jag klagade lite på värmen när mina fötter såg ut som två stubbar. Jag tar tillbaka allt det. Jag har det hellre varmt och gott (och svullna fötter) än kyligt och halvrisigt väder. Människor runt mig kommer ofta med kommentaren: "Åh, stackare, då får du gå hela sommaren i värmen" när jag berättar att bebisen är beräknad till i början av augusti. Men jag har hellre en varm sommar där jag kan välja mellan att vara ute i värmen eller gömma mig i den svala källaren än en sommar fylld med regn då jag inte ens kan välja utan kommer bli instängd inne.

Idag går jag även in i vecka 31. Känns helt galet att det verkligen närmar sig nu.

Denna vecka

Sista hela veckan med "riktiga" lektioner på jobbet. Och i morgon är det inte ens heldag med lektioner då vi har halv temadag. Med andra ord inte mycket kvar nu innan det är dags att gå på ledighet. Och som jag längtar.

Denna vecka står det ett besök hos frisören på schemat i morgon, på torsdag är det golvläggning som gäller här hemma och till helgen blir det IKEA för hela slanten. En lång lista med bebissaker är skriven som vi hoppas få med oss hem. Kan även bocka av skötväska från listan på bebisens saker som ska handlas, det inhandlades idag efter en tur på stan. Skönt att kunna stryka några saker, även om listan i stort sett hela tiden fylls på med nya saker som vi kommer på. Förhoppningsvis kan vi dessutom börja få lite ordentlig ordning till helgen här hemma efter renoveringen. Då blir det storstädning deluxe och alla saker på plats igen.

(Blivande)mors dag

Jag och bebis njuter i soffan med solen strålande utanför fönstret. Grannens grilldoft når ända hit och det doftar sommar. Det är en vilding som bor i magen, ger sig tillkänna ofta och ordentligt. Riktigt mysigt.

Grillat har även jag fått idag hos pappa. Mamma jobbade hela morsdag så det blev middag hos pappa istället. Micke kläckte kommentaren att jag också borde få firas denna dag eftersom jag är en blivande mamma. Det kändes fint. Nästa år är den här dagen även min, på riktigt.

Underbart med hus

Efter att ha börjat helgen med glass från Italienska glassbaren med syster, Maja, Linnea och Alice så for jag hem och fortsatte fredagens sena eftermiddag på altanen i solstolen(i skuggan). Fötterna i högläge och en tidning i högsta hugg. Till middag blev det en tallrik med jordgubar och mjölk. Så enkelt men frågan är om det finns något godare på sommaren. Så skönt att kunna kliva rakt ut på altanen eller gräsmattan och bara njuta. Ingen balkong och ingen högtrafikerad gata precis utanför som stör. Barn som skrattar och leker och sedan mest bara tystnad. Ren njutning. Är så glad över vårt hus!

Efterlysning!

Två fötter, till vardags i storlek 37.
Två (vätskefyllda) stubbar tycks nu ha tagit över änden på mina ben.
Ge tillbaks mina fötter. Snälla!

Fint på bordet


Preem-reklam

Älskar Preems nys reklam.
Jag är en gummibjörn går om och om igen och barnen diggar som sjutton i bilen.
Jag dör lite av skratt varje gång jag ser och hör reklamen. Tror det diggandet som gör den så bra.

Bröllopsdag

Idag har jag varit gift med min fina man i exakt ett år. Kallas för bomullsbröllop om jag inte minns fel.

Tänk vilket år vi har haft som gifta, vi flyttar in i vårt hus och några veckor senare får vi veta att en liten bebis är på väg.

Kärlek


Ett par dagar iväg

Vi har haft en riktig mysweekend på bortplan och firat bröllopsdagen lite i förtid eftersom 21:a är på måndag. Vi åkte hemifrån tidigt igår och spenderade flera timmar strosandes i Norrköpings affärer och åt god lunch. Hade inget direkt vi var ute efter men kom därifrån med lite smått och gått, framförallt skor. Att ta på sig skor och framförallt knyta dem är numera ett större projekt för mig så det blev lite enklare skor som jag kan leva i i sommar. De fulaste skorna jag vet är dessa foppatofflor som alla går runt med. Så även jag nu. Usch, tycker fortfarande de är grymt fula men de kommer bli perfekta att gå i här hemma i sommar när man springer in och ut. Men längre än till tomtgränsen lär de inte komma.

Hittade även vad jag skulle kalla "mysballerinas". Mjuka och sköna och kanske inte de festligaste, mer vardagliga. Men de kommer bli min räddning i sommar. Fick bli två par då de dessutom var så fruktansvärt billiga.

Efter dagen i Norrköping for vi vidare mot Söderköping och herrgården där vi skulle bo. Har blivit serverade underbar mat och det hela började med tårtbuffé när vi anlände igår. Tårtor, kakor, våfflor, nybakade scones, ost, marmelader... ja listan är lång. Så fruktansvärt gott. På kvällen blev det trerättersmiddag och i morse en supergod frukostbuffé. Så vi har verkligen inte gått hungriga. Det enda tråkiga var att sängen var stenhård så en gång i timmen vaknade jag under natten och trodde att rygg och höfter hade gått sönder. Men allt annat vägde upp så det var en mycket lyckad weekend. Tanken var att besöka smultronstället innan vi for hem, men min rygg ville inte riktigt och dessutom så var vi riktigt mätta efter frukosten så det får bli ett besök i sommar istället.

 

Under hemfärden blev det ett stopp på Plantagen för en laddning blommor. Har en massa krukor som ska fyllas och dessutom behövs det lite nytt till fönstrena här inne. Hemma möttes vi av ett i stort sett färdigmålat hus, lite snickerier kvar bara. Vardagsrumsgolvet har blivit slipat under vår tid iväg och blev så mycket bättre än vad jag trodde. Ser ut som ett helt nytt golv är lagt. Förhoppningsvis kommer hallgolvet på plats ganska snart också och då kommer helheten bli så bra. Jag gav mig på att plantera lite smultronplantor, som vi inhandlade på Plantagen, när vi kom hem.

Tråkiga blommor fick ge plats för lite smultronplantor som jag hoppas ger lite bär i sommar. Vet egentligen inte varför det finns en rabatt mitt i trädgården med en sten i mitten, men så länge den finns kvar så får det bli smultron runt. Orkar inte böka med att ta bort och så igen just nu. Men nu är ryggen ännu mer ond så nu blir det nog liggläge resten av dagen. Lite vila så kan jag förhoppningsvis plantera resterande blommor i morgon. Det sägs ju att solen och värmen är på väg nu och då behövs det sommarblommor också.


Ny lur

Nu börjar det verkligen bli förändring här hemma. Vitt! Ljust och fräscht. Lite annat mot det gamla som suttit uppe. Bilder får komma med färsigt resultat, just nu är det enbart kaos.

Idag blev det (äntligen) inhandling av ny telefon. Har varit så seg med det där eftersom jag tycker det känns så fruktansvärt onödigt att lägga så sjuka pengar på en telefon, även om jag mycket väl är beroende av att ha en telefon såklart. Men efter att ha lånat brors gamla i x-antal månader så gav den tillslut upp. Jag gav mig då på Mickes gamla. Det dröjde dock bara ett par dagar med den innan jag beställde en ny. Kanske borde lånat den från början så hade jag fått arslet ur vagnen och köpt en ny telefon tidigare.

Nu blir det hockey och bäddrande av ny tidning i soffan. I morgon väntar sista arbetsdagen för denna vecka och sedan lite extralång ledighet.

Trötter

Nu är målningen igång här hemma. Längtar så efter det färdiga resultatet. Alla lister och foder är grundmålade och flera av taken. Helt plötsligt ser den gamla tapeten inte så vit ut längre utan snarare gul. Kommer bli kalasbra.

I morgon är det exakt en månad kvar till skolavslutningen. Samtidigt som tiden rinner iväg så känns det som att den går i snigelfart. Är inne i en rejäl trötthetsperiod just nu så dagarna känns väldigt långa. Vill helst av allt ligga kvar i sängen hela dagen och sova. Men det går ju inte, hur gärna jag än vill. Om en månad finns det dock tid för att ligga kvar i sängen om dagarna.

Söndag

Sitter i det tillfälliga tv-rummet. Eller tv-rum och tv-rum, gästrummet får under målningstiden agera som den plats där tv´n är placerad och även ena delen av soffan(hela fick nämligen inte plats). Längtar redan så tills allt är klart så vi kan flytta in soffan i vardagsrummet igen och få ordning på allting. Just nu är det tomt i stora delar av huset och de resterande delarna är proppade med saker. Känns lite som i början när vi flyttade in och det var mest bara kaos första dagarna.

Har i alla fall plockat med det sista idag, gardiner, blommor, lampor osv. Adam var här och hjälpte Micke med de stora möblerna medan jag bakade rabarberkaka (och den blev god vill jag lova). Hann även röja lite i trädgården på förmiddagen.  Sedan åkte Micke iväg och jobbade och jag har umgåtts med bror som bjöd in sig på middag. Och nu sitter jag här. Några timmar kvar av denna söndag och sedan ligger tre arbetasdagar framför mig innan det blir några dagar extraledigt.

Kaos på ingång

Vi förbereder oss på kaos här hemma de närmaste veckorna. Projekt målning och golv sätts igång på måndag. Vi, eller mestadels Micke, har börjat röja samtliga ytor som ska fixas, vilket innebär att flera av de andra rummen är fulla med saker. Eftersom det ska göras i ordning på alla tre våningar så blir det ingen våning som blir en "friyta". Men ett par veckor i kaos byts sedan mot ett hem i betydligt mer harmoni än förut. I och för sig kommer väl nästa projekt dra igång då, barnrummet. Det är dock bara ett rum och det ska vi ordna med själva så där blir det lättare att stänga igen om kaoset. Förhoppningen är ju att hemmet ska stå i ordning när bebisen kommer i början av augusti. Sedan finns det oändligt med projekt att fixa med, men nu blir det detta som kommer att göras och sedan blir det lugnare när bebisen väl kommit.



Matförgiftning

Efter två dagar hemma är jag nu så gott som återhämtad från den förmodade matförgiftningen som ankom natten mellan söndag och måndag. Ingen trevlig upplevelse direkt. Det enda positiva är väl att jag lär undvika pizza den närmaste tiden. Måste säga att känslan när jag själv kramar toastolen i samband med att bebisen lever rövare i magen var något surrealistisk.

I går var det förövrigt exakt tre månader till bebisen är beräknad. Två tredjedelar avklarade och en tredjedel kvar. I morgon är det dags för besök hos barnmorskan igen, mäta magen och lyssna på det lilla hjärtat.

En liten sommarkänsla

Gårdagens efterrätt - Vaniljglass med jordgubbar

Dagens frukost - Jordgubbar med mjölk


Tiden bara försvinner

Jag fattar inte riktigt var tiden tar vägen. Nyss var det jul och graviditeten gick i snigelfart kändes det som. Idag är vi inne i maj med snart bara tolv veckor kvar till bebisens ankomst. Hela vårterminen på jobbet och med plugget har bara rusat förbi, vissa dagar känns såklart långsammare än andra men sammantaget så har det gått i en rasande fart och snart är det sluttenta för denna termin och sedan skolavslutning på jobbet. Och mycket ska hinnas med innan dess. Har dock avsagt mig att följa med på jobbets Ålandskryssning i slutet av juni, det känns inte helt optimalt. Dels har jag mycket svårt för att åka båt, inte min grej riktigt, och sedan istort sett höggravid på det. Nej, arbete på hemmaplan får det bli för min del. Har åtminstonde lyckas bocka av samtliga utvecklingssamtal, så en sak på "att-göra" listan är klar. Inom några veckor ska allt jobb börja avslutas, tentan ska det pluggas till, en stor del av husets insida ska bli ommålat. Ett smärre kaos kommer det vara känns det som, både bokstavligt och i huvudet. Golvet i huset ska slipas och läggas om, men det kommer nog inte hinnas innan målarna är här så det får bli ett projekt i sommar. Om två veckor åker vi alla fall iväg på en välbehövlig weekend, mannen och jag. Förhoppningsvis blir det ett par dagar med fint väder där vi kan lämna allt kaos hemma.

Nähä, nu ska jag se till att få lite mat i magen. Lite plugg skulle nog också behövas hinnas med, vi får se om orken och lusten finns.

Underbara dag

Har spenderat i stort sett hela dagen i solstolen på altanen med en bok i högsta hugg. Avslappning på hög nivå. Fick fikabesök på eftermiddagen av syster, Fredrik och Maja så då blev det nybakad äpplepaj i vårsolen. En helt underbar dag utan måsten. Fler sådana, tack!

Underbara dag

Har spenderat i stort sett hela dagen i solstolen på altanen med en bok i högsta hugg. Avslappning på hög nivå. Fick fikabesök på eftermiddagen av syster, Fredrik och Maja så då blev det nybakad äpplepaj i vårsolen. En helt underbar dag utan måsten. Fler sådana, tack!

RSS 2.0
enresagenomlivet -

Jordgubbar

Mannen min är på väg hem med jordgubbar till mig. Är inne på min tredje liter denna vecka tror jag.
Mums så gott det är!

Saknar värmen

Jag klagade lite på värmen när mina fötter såg ut som två stubbar. Jag tar tillbaka allt det. Jag har det hellre varmt och gott (och svullna fötter) än kyligt och halvrisigt väder. Människor runt mig kommer ofta med kommentaren: "Åh, stackare, då får du gå hela sommaren i värmen" när jag berättar att bebisen är beräknad till i början av augusti. Men jag har hellre en varm sommar där jag kan välja mellan att vara ute i värmen eller gömma mig i den svala källaren än en sommar fylld med regn då jag inte ens kan välja utan kommer bli instängd inne.

Idag går jag även in i vecka 31. Känns helt galet att det verkligen närmar sig nu.

Denna vecka

Sista hela veckan med "riktiga" lektioner på jobbet. Och i morgon är det inte ens heldag med lektioner då vi har halv temadag. Med andra ord inte mycket kvar nu innan det är dags att gå på ledighet. Och som jag längtar.

Denna vecka står det ett besök hos frisören på schemat i morgon, på torsdag är det golvläggning som gäller här hemma och till helgen blir det IKEA för hela slanten. En lång lista med bebissaker är skriven som vi hoppas få med oss hem. Kan även bocka av skötväska från listan på bebisens saker som ska handlas, det inhandlades idag efter en tur på stan. Skönt att kunna stryka några saker, även om listan i stort sett hela tiden fylls på med nya saker som vi kommer på. Förhoppningsvis kan vi dessutom börja få lite ordentlig ordning till helgen här hemma efter renoveringen. Då blir det storstädning deluxe och alla saker på plats igen.

(Blivande)mors dag

Jag och bebis njuter i soffan med solen strålande utanför fönstret. Grannens grilldoft når ända hit och det doftar sommar. Det är en vilding som bor i magen, ger sig tillkänna ofta och ordentligt. Riktigt mysigt.

Grillat har även jag fått idag hos pappa. Mamma jobbade hela morsdag så det blev middag hos pappa istället. Micke kläckte kommentaren att jag också borde få firas denna dag eftersom jag är en blivande mamma. Det kändes fint. Nästa år är den här dagen även min, på riktigt.

Underbart med hus

Efter att ha börjat helgen med glass från Italienska glassbaren med syster, Maja, Linnea och Alice så for jag hem och fortsatte fredagens sena eftermiddag på altanen i solstolen(i skuggan). Fötterna i högläge och en tidning i högsta hugg. Till middag blev det en tallrik med jordgubar och mjölk. Så enkelt men frågan är om det finns något godare på sommaren. Så skönt att kunna kliva rakt ut på altanen eller gräsmattan och bara njuta. Ingen balkong och ingen högtrafikerad gata precis utanför som stör. Barn som skrattar och leker och sedan mest bara tystnad. Ren njutning. Är så glad över vårt hus!

Efterlysning!

Två fötter, till vardags i storlek 37.
Två (vätskefyllda) stubbar tycks nu ha tagit över änden på mina ben.
Ge tillbaks mina fötter. Snälla!

Fint på bordet


Preem-reklam

Älskar Preems nys reklam.
Jag är en gummibjörn går om och om igen och barnen diggar som sjutton i bilen.
Jag dör lite av skratt varje gång jag ser och hör reklamen. Tror det diggandet som gör den så bra.

Bröllopsdag

Idag har jag varit gift med min fina man i exakt ett år. Kallas för bomullsbröllop om jag inte minns fel.

Tänk vilket år vi har haft som gifta, vi flyttar in i vårt hus och några veckor senare får vi veta att en liten bebis är på väg.

Kärlek


Ett par dagar iväg

Vi har haft en riktig mysweekend på bortplan och firat bröllopsdagen lite i förtid eftersom 21:a är på måndag. Vi åkte hemifrån tidigt igår och spenderade flera timmar strosandes i Norrköpings affärer och åt god lunch. Hade inget direkt vi var ute efter men kom därifrån med lite smått och gått, framförallt skor. Att ta på sig skor och framförallt knyta dem är numera ett större projekt för mig så det blev lite enklare skor som jag kan leva i i sommar. De fulaste skorna jag vet är dessa foppatofflor som alla går runt med. Så även jag nu. Usch, tycker fortfarande de är grymt fula men de kommer bli perfekta att gå i här hemma i sommar när man springer in och ut. Men längre än till tomtgränsen lär de inte komma.

Hittade även vad jag skulle kalla "mysballerinas". Mjuka och sköna och kanske inte de festligaste, mer vardagliga. Men de kommer bli min räddning i sommar. Fick bli två par då de dessutom var så fruktansvärt billiga.

Efter dagen i Norrköping for vi vidare mot Söderköping och herrgården där vi skulle bo. Har blivit serverade underbar mat och det hela började med tårtbuffé när vi anlände igår. Tårtor, kakor, våfflor, nybakade scones, ost, marmelader... ja listan är lång. Så fruktansvärt gott. På kvällen blev det trerättersmiddag och i morse en supergod frukostbuffé. Så vi har verkligen inte gått hungriga. Det enda tråkiga var att sängen var stenhård så en gång i timmen vaknade jag under natten och trodde att rygg och höfter hade gått sönder. Men allt annat vägde upp så det var en mycket lyckad weekend. Tanken var att besöka smultronstället innan vi for hem, men min rygg ville inte riktigt och dessutom så var vi riktigt mätta efter frukosten så det får bli ett besök i sommar istället.

 

Under hemfärden blev det ett stopp på Plantagen för en laddning blommor. Har en massa krukor som ska fyllas och dessutom behövs det lite nytt till fönstrena här inne. Hemma möttes vi av ett i stort sett färdigmålat hus, lite snickerier kvar bara. Vardagsrumsgolvet har blivit slipat under vår tid iväg och blev så mycket bättre än vad jag trodde. Ser ut som ett helt nytt golv är lagt. Förhoppningsvis kommer hallgolvet på plats ganska snart också och då kommer helheten bli så bra. Jag gav mig på att plantera lite smultronplantor, som vi inhandlade på Plantagen, när vi kom hem.

Tråkiga blommor fick ge plats för lite smultronplantor som jag hoppas ger lite bär i sommar. Vet egentligen inte varför det finns en rabatt mitt i trädgården med en sten i mitten, men så länge den finns kvar så får det bli smultron runt. Orkar inte böka med att ta bort och så igen just nu. Men nu är ryggen ännu mer ond så nu blir det nog liggläge resten av dagen. Lite vila så kan jag förhoppningsvis plantera resterande blommor i morgon. Det sägs ju att solen och värmen är på väg nu och då behövs det sommarblommor också.


Ny lur

Nu börjar det verkligen bli förändring här hemma. Vitt! Ljust och fräscht. Lite annat mot det gamla som suttit uppe. Bilder får komma med färsigt resultat, just nu är det enbart kaos.

Idag blev det (äntligen) inhandling av ny telefon. Har varit så seg med det där eftersom jag tycker det känns så fruktansvärt onödigt att lägga så sjuka pengar på en telefon, även om jag mycket väl är beroende av att ha en telefon såklart. Men efter att ha lånat brors gamla i x-antal månader så gav den tillslut upp. Jag gav mig då på Mickes gamla. Det dröjde dock bara ett par dagar med den innan jag beställde en ny. Kanske borde lånat den från början så hade jag fått arslet ur vagnen och köpt en ny telefon tidigare.

Nu blir det hockey och bäddrande av ny tidning i soffan. I morgon väntar sista arbetsdagen för denna vecka och sedan lite extralång ledighet.

Trötter

Nu är målningen igång här hemma. Längtar så efter det färdiga resultatet. Alla lister och foder är grundmålade och flera av taken. Helt plötsligt ser den gamla tapeten inte så vit ut längre utan snarare gul. Kommer bli kalasbra.

I morgon är det exakt en månad kvar till skolavslutningen. Samtidigt som tiden rinner iväg så känns det som att den går i snigelfart. Är inne i en rejäl trötthetsperiod just nu så dagarna känns väldigt långa. Vill helst av allt ligga kvar i sängen hela dagen och sova. Men det går ju inte, hur gärna jag än vill. Om en månad finns det dock tid för att ligga kvar i sängen om dagarna.

Söndag

Sitter i det tillfälliga tv-rummet. Eller tv-rum och tv-rum, gästrummet får under målningstiden agera som den plats där tv´n är placerad och även ena delen av soffan(hela fick nämligen inte plats). Längtar redan så tills allt är klart så vi kan flytta in soffan i vardagsrummet igen och få ordning på allting. Just nu är det tomt i stora delar av huset och de resterande delarna är proppade med saker. Känns lite som i början när vi flyttade in och det var mest bara kaos första dagarna.

Har i alla fall plockat med det sista idag, gardiner, blommor, lampor osv. Adam var här och hjälpte Micke med de stora möblerna medan jag bakade rabarberkaka (och den blev god vill jag lova). Hann även röja lite i trädgården på förmiddagen.  Sedan åkte Micke iväg och jobbade och jag har umgåtts med bror som bjöd in sig på middag. Och nu sitter jag här. Några timmar kvar av denna söndag och sedan ligger tre arbetasdagar framför mig innan det blir några dagar extraledigt.

Kaos på ingång

Vi förbereder oss på kaos här hemma de närmaste veckorna. Projekt målning och golv sätts igång på måndag. Vi, eller mestadels Micke, har börjat röja samtliga ytor som ska fixas, vilket innebär att flera av de andra rummen är fulla med saker. Eftersom det ska göras i ordning på alla tre våningar så blir det ingen våning som blir en "friyta". Men ett par veckor i kaos byts sedan mot ett hem i betydligt mer harmoni än förut. I och för sig kommer väl nästa projekt dra igång då, barnrummet. Det är dock bara ett rum och det ska vi ordna med själva så där blir det lättare att stänga igen om kaoset. Förhoppningen är ju att hemmet ska stå i ordning när bebisen kommer i början av augusti. Sedan finns det oändligt med projekt att fixa med, men nu blir det detta som kommer att göras och sedan blir det lugnare när bebisen väl kommit.



Matförgiftning

Efter två dagar hemma är jag nu så gott som återhämtad från den förmodade matförgiftningen som ankom natten mellan söndag och måndag. Ingen trevlig upplevelse direkt. Det enda positiva är väl att jag lär undvika pizza den närmaste tiden. Måste säga att känslan när jag själv kramar toastolen i samband med att bebisen lever rövare i magen var något surrealistisk.

I går var det förövrigt exakt tre månader till bebisen är beräknad. Två tredjedelar avklarade och en tredjedel kvar. I morgon är det dags för besök hos barnmorskan igen, mäta magen och lyssna på det lilla hjärtat.

En liten sommarkänsla

Gårdagens efterrätt - Vaniljglass med jordgubbar

Dagens frukost - Jordgubbar med mjölk


Tiden bara försvinner

Jag fattar inte riktigt var tiden tar vägen. Nyss var det jul och graviditeten gick i snigelfart kändes det som. Idag är vi inne i maj med snart bara tolv veckor kvar till bebisens ankomst. Hela vårterminen på jobbet och med plugget har bara rusat förbi, vissa dagar känns såklart långsammare än andra men sammantaget så har det gått i en rasande fart och snart är det sluttenta för denna termin och sedan skolavslutning på jobbet. Och mycket ska hinnas med innan dess. Har dock avsagt mig att följa med på jobbets Ålandskryssning i slutet av juni, det känns inte helt optimalt. Dels har jag mycket svårt för att åka båt, inte min grej riktigt, och sedan istort sett höggravid på det. Nej, arbete på hemmaplan får det bli för min del. Har åtminstonde lyckas bocka av samtliga utvecklingssamtal, så en sak på "att-göra" listan är klar. Inom några veckor ska allt jobb börja avslutas, tentan ska det pluggas till, en stor del av husets insida ska bli ommålat. Ett smärre kaos kommer det vara känns det som, både bokstavligt och i huvudet. Golvet i huset ska slipas och läggas om, men det kommer nog inte hinnas innan målarna är här så det får bli ett projekt i sommar. Om två veckor åker vi alla fall iväg på en välbehövlig weekend, mannen och jag. Förhoppningsvis blir det ett par dagar med fint väder där vi kan lämna allt kaos hemma.

Nähä, nu ska jag se till att få lite mat i magen. Lite plugg skulle nog också behövas hinnas med, vi får se om orken och lusten finns.

Underbara dag

Har spenderat i stort sett hela dagen i solstolen på altanen med en bok i högsta hugg. Avslappning på hög nivå. Fick fikabesök på eftermiddagen av syster, Fredrik och Maja så då blev det nybakad äpplepaj i vårsolen. En helt underbar dag utan måsten. Fler sådana, tack!

Underbara dag

Har spenderat i stort sett hela dagen i solstolen på altanen med en bok i högsta hugg. Avslappning på hög nivå. Fick fikabesök på eftermiddagen av syster, Fredrik och Maja så då blev det nybakad äpplepaj i vårsolen. En helt underbar dag utan måsten. Fler sådana, tack!