Varannan vecka

Varannan vecka är Micke ledig fyra dagar i sträck. Det känns väldigt lyxigt att ha dessa dagar tillsammans. Denna vecka har varit en sådan vecka och idag är tyvärr sista dagen av denna ledighet. Denna ledighet har varit extra lyxig för mig, jag har nämligen fått sovmorgon samtliga av dessa dagar. Till nio eller tio har jag sovit medan Micke och Thure har njutit av mornarna tillsammans. Vissa nätter är ju Thure vaken mer än andra, och då är dessa timmar guld värda. I natt tyckte lilleman till exempel att det var morgon klockan fyra, vilket vi andra två inte riktigt höll med om. Andra nätter vaknar han bara två, tre gånger och sover sedan bra. Kommande natt blir väl dock spännande. Lilleman har varit ganska ledsen ock trött idag (förståeligt efter den tidiga morgonen) och slocknade redan vid klockan sex ikväll utan att ha ätit något ikväll. Mat vägrade han, han ville enbart sova. Så ja, vi får väl se när det är morgon i natt...
 
Annars har dessa fyra dagar rullat på rätt fort. Micke har röjt ordentligt i trädgården inför vintern. Trädgården som i försäljningsannonsen beskrevs som välskött var väl inte riktigt så välskött som de ville få det att framgå har det visat sig under sommaren. Snarare eftersatt. Så nu är det mesta nedklippt rejält så hoppas vi att det hela ser bättre ut nästa sommar. I fredags for vi till Vingåker och Outleten, fyndade litegrann och åkte sedan vidare för en kväll hos David och Lina. God mat och mycket prat och skratt. I övrigt har det blivit en del promenader, fika och luncher med vänner och familj, häng med Jenny osv.
 
Nu har pizzan fått sin plats i magen och chipsskålen står parkerad på bordet. Jag sitter och surfar lite och kikar på lite inspiration till gästrummet som är vinterns projekt att få ordning på för en billig peng. Försöker hitta ett sängbord dit in, men de som ser hyffsade ut kostar dessvärre lite slantar. Surfar vidare och ser vad jag hittar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0